Glazen schuifwand en spiegel op maat: Een mooie en praktische toevoeging aan jouw interieur

Een mooie en praktische manier om een ruimte in huis op te delen of af te schermen, is met een glazen schuifwand. Daarnaast is het op maat laten maken van een spiegel een goede manier om de ruimte optisch te vergroten en meer licht te creëren. In dit artikel bespreken we de voordelen van een glazen schuifwand en een spiegel op maat en hoe je deze het beste kunt toepassen in jouw interieur.

Voordelen van een glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is een stijlvol alternatief voor een traditionele deur of wand. Het biedt de voordelen van een open ruimte, zoals meer lichtinval en een ruimtelijk gevoel, terwijl je toch de mogelijkheid hebt om een ruimte af te sluiten wanneer dat nodig is. Daarnaast is een glazen schuifwand gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er zijn verschillende soorten glazen schuifwanden beschikbaar, van transparant tot matglas en van helder tot getint glas. Zo kun je de schuifwand aanpassen aan de stijl van jouw interieur.

Voordelen van een spiegel op maat

Een speigel op maat kan een grote impact hebben op de uitstraling van een ruimte. Het kan een ruimte optisch vergroten en meer licht reflecteren. Bovendien kun je met een spiegel op maat zelf bepalen hoe groot de spiegel moet zijn en welke vorm deze moet hebben. Dit biedt de mogelijkheid om een echte eyecatcher te creëren en de ruimte op een unieke manier te stylen.

Toepassingen in huis

Een glazen schuifwand kan op verschillende manieren worden toegepast in huis. Zo kun je bijvoorbeeld een glazen schuifdeur gebruiken om een aparte werkruimte te creëren in een slaapkamer of woonkamer. Ook is het mogelijk om een glazen schuifwand te gebruiken als afscheiding tussen een keuken en eetkamer. Zo blijft de open sfeer van de ruimte behouden, terwijl de keuken toch enigszins afgeschermd is.

Een spiegel op maat kan op vele manieren in huis worden toegepast. Zo kun je bijvoorbeeld een grote spiegel op maat laten maken voor in de badkamer of slaapkamer. Een spiegel kan ook gebruikt worden als decoratief element in de woonkamer of hal, door deze op een opvallende manier aan de muur te hangen.

Conclusie

Een glazen schuifwand en een spiegel op maat zijn beide mooie en praktische toevoegingen aan jouw interieur. Een glazen schuifwand biedt de mogelijkheid om een open en ruimtelijke sfeer te behouden, terwijl je toch de mogelijkheid hebt om een ruimte af te schermen. Een spiegel op maat kan een ruimte optisch vergroten en meer licht reflecteren.

Tips

Dit is de ideale afstand tussen je tv en de bank

Op zoek naar een nieuwe tv, maar weet je niet welk formaat het beste in jouw woonkamer past? Of is juist andersom het geval en weet je niet hoe ver je de bank van je tv moet zetten? We leggen je uit hoe je tot de ideale kijkafstand komt. Wanneer je een nieuwe tv uitkiest, […]

Read More
Tips

Hoe maak ik thuis een zwevende trap?

In luxere interieurs zie je hem vaak voorbij komen, een zwevende trap. Hij zweeft niet echt, maar de illusie is dat de treden niet verbonden zijn met elkaar. Het geeft een moderne uitstraling af en zorgt ervoor dat je interieur groter oogt. Gelukkig hoef je geen bedrijf in te schakelen hiervoor, want MyLovelyHome.nl vertelt hoe […]

Read More
Tips

4 tips voor beter thuiswerken

Veel mensen werken onderhand al een hele tijd vanuit huis. We noemen thuiswerken ook wel ‘het nieuwe werken’ omdat dit een hele tijd de norm in Nederland is geweest. Bij sommige beroepen is dit niet mogelijk, maar voor veel (kantoor) beroepen kan dit juist erg goed. Ondanks dat iedereen steeds weer vaker naar kantoor kan […]

Read More